Peste 1.200 de locuri de muncă, scoase la bursă

521

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța, de pe strada Mircea cel Bătrân, va găzdui mâine o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Evenimentul, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța, se va desfășura concomitent în Constanța, Medgidia – Casa de Cultură a Sindicatelor și Mangalia - Casa de Cultură a Sindicatelor.
"Până la această dată și-au anunțat participarea un număr de 57 de agenți economici, numărul total al locurilor de muncă fiind de 1.213", a declarat, pentru "Cuget Liber", purtătorul de cuvânt al AJOFM Constanța, Gabriela Spătaru. La Constanța au fost contactați 75 de agenți economici, 19 dintre aceștia confirmându-și participarea cu 361 locuri de muncă vacante. La Medgidia, din 111 agenți economici contactați vor participa 20, cu 590 locuri de muncă libere. Iar la Mangalia, 24 de agenți economici vor propune 262 de job-uri.
"Agenții economici interesați să încadreze în muncă persoane din rândul șomerilor mai sunt așteptați la sediul AJOFM Constanța, str. Lacului, nr. 14, cât și la sediile Agenției Locale Medgidia, str. Republicii, nr. 34, respectiv Punctul de lucru Mangalia, str. Șoseaua Constantei, nr. 27, în vederea depunerii solicitărilor privind participarea la bursă", a mai precizat Gabriela Spătaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.621 secunde