Peste 120 de locuri de muncă disponibile în domeniul hotelier

330

Articole de la același autor

În perioada 1-7 aprilie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța are disponibile 413 locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea sunt în domeniul turistic, anunțând apropierea deschiderii sezonului estival. Hotelierii și administratorii de restaurante de pe litoral caută 17 ajutori de ospătar, 6 barmani, 21 de bucătari, 4 bufetieri, 30 de cameriste de hotel, 11 femei de serviciu, 6 lucrători bucătărie - spălători de vase mari, 17 ospătari sau chelneri, 1 recepționer hotel, 4 șefi de sală de restaurant, 1 șef de restaurant și 4 vânzători ambulanți de produse alimentare.
De asemenea, sunt multe locuri disponibile pentru muncitori necalificați în agricultură (70), muncitori necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide (21), muncitori necalificați la spargerea și tăierea materialelor de construcții (20), sudori în mediu protector (10), sudori manuali cu arc electric (2), zidari pietrari (10), betoniști (5), fochiști la cazane cu abur de joasă presiune (2).
Oferta AJOFM mai cuprinde 25 de locuri în meseria de agent de asigurare, 14 locuri pentru agenți de securitate, 30 de locuri pentru consilieri financiar-bancari, 2 curieri, câte un loc pentru electrician auto și electrician de întreținere și reparații, câte 5 locuri pentru electrician echipamente electrice și energetice și electrician în construcții, 25 instalatori apă-canal și câte 10 locuri de lăcătuși construcții metalice și navale și lăcătuși mecanici.
Pe data de 23 aprilie, AJOFM Constanța va organiza o nouă ediție a bursei locurilor de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 06 Aprilie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.6081 secunde