Peste 2.300 de angajați ai Poștei Române au optat individual pentru disponibilizarea colectivă

248
Peste 2.300 de angajați ai Poștei Române au optat individual pentru disponibilizarea colectivă - postaoficiulpostalnr22-1377602210.jpg

Articole de la același autor

Poșta Română a finalizat prima etapă a procesului de restructurare a companiei, 2.392 de angajați optând individual pentru disponibilizarea colectivă.

Etapa finalizată face parte din procesul de restructurare a Poștei Române, ce are ca obiectiv pe termen scurt restabilirea echilibrului între volumul de prestații poștale și numărul de angajați ai companiei, asigurând astfel premisele creșterii competitivității Poștei Române pe piața serviciilor poștale, piață liberalizată începând cu luna ianuarie 2013.

În perioada 18 - 23 august 2013, un număr de 2.392 de angajați ai companiei au optat individual, în scris, pentru disponibilizarea colectivă.

În conformitate cu calendarul procesului de restructurare a Poștei Române, în perioada 28 - 31 august 2013, va avea loc testarea profesională a angajaților, având ca obiectiv selectarea personalului, pe baza cunoștințelor specifice posturilor ocupate.

La finalul procesului de restructurare, din cadrul Poștei Române vor fi disponibilizați, în total, 3.650 de angajați, pe baza procedurii și a setului de criterii stabilite de conducerea companiei, de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3733 secunde