PIAȚA TOMIS III, RASĂ DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI: "VA FI TRANSFORMATĂ ÎN PARC"

38227
34
PIAȚA TOMIS III, RASĂ DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI:

Articole de la același autor

Viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău, este hotărât să facă ordine și curățenie în Piața Tomis III unde comerțul ambulant a ajuns la cote maxime.


"În piața Tomis III trebuie făcută lumină. Așa nu mai merge, cu tarabe și comerț ambulant iar piața este goală. Am început deja o acțiune acolo, vor fi date amenzi pentru eradicarea comerțului ilegal. Dacă nu se va putea rezolva problema cu Piața Tomis III, voi propune exproprierea publică și facem parc în toată zona", a spus Decebal Făgădău, la sfârșitul ședinței Consiliului Local de astăzi.



Comentează știrea

34 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Aerianul
15 martie 2016
Trebuie ordine si disciplina in acest oras mizerabil, plin de tigani in centrul lui

Cum, nu va place cum vand tiganii acolo tot felul de produse? Nu va place cum tigancile vand tigari non stop in spatele covrigariei ? Nu va place cum sotii lor vand tigari la semafor aproape mereu? Noi suportam aceasta infectie de multi ani, pana acum d-voastra ati fost plecat ?

Eu
15 martie 2016
Vax

O sa faca parc acolo cand mi-oi vedea eu ceafa ! Cel mult vor tranti iar niste blocuri.

Gogu
15 martie 2016
Scarbe

Poate or sa mai aduca niste containere si aici, sa fie tiganimea in centrul orasului, sa aiba vadul la tigari cat mai aproape.

badoi florin
15 martie 2016
buna ziua

Nu numai piata tomis3 este plina de tigani ci si acel cartier henri coanda ar trebui ras de pe fata pamantului pentru ca eu unu m-am saturat sa am probleme cu acei "locatari" abuzivi sa ii dea domnului mazare sa ii ia la el acasa sa vedem daca ii comvine sa stea cu ei.

xcz
15 martie 2016
haha

oare mai pune cineva botu' la "vom face parc"? domnisoara care a scris articolul cred ca a avut orgasm cand l-a scris, altfel nu-mi imaginez cum poate cineva sa puna un asemenea titlu. din ce vad eu, "solutia" cu parcul este ULTIMA varianta la care ar apela primarul asta. "daca nu se va putea rezolva problema cu piata, daca nu vom putea scoate bani din nimic, daca nu vom putea construi un mall, abia atunci vom face parc". cred ca mai degraba se interpreteaza asa. vai de capu' tau, fiinta care-ai scris articolul. mi-e scarba de mincinosi d-astia ca tine, sper sa ramai somera! :*

Papu
15 martie 2016
Vise

Măi Făgădău ai avut un coșmar azi-noapte sau ești prost ca noaptea ?. În loc să faceți o piață mare ultra-modernă acoperită, cu toate facilitățile posibile , cu parcare modernă și fără buticuri (țigănie) în exterior, te-ai trezit să faci alt park lângă cel de la tăbăcărie ?. Tu încă nu ai aflat că în acest oraș avem arhitecți pricepuți care pot proiecta o piață cu adevărat europeană ?. Pe tine nu cumva te-a votat prostimea Ciumei Roșii ??!!

dnul geo
15 martie 2016
politia locala

Domnule Fagadau de 2 ani de zile primaria si politia locala nu a msi trecut prin pista tomis3! A inflorit evaziunea, secvinde pe domeniul public fata autorizatie de la primarie, ce faceti cu domnul Pripisi si cu domnisorul Vaduva I care este cumnatul lui gabi stan ex vice ? Tolerati un betiv asa cum v au mai spus si altii? Un cumnatel ce vamuieste orasul ? Sa vedem! Ce au facu aceastia doi in piatza tomis 3 in ultimul an? Raspuns ,,nimic,, !!!!

Cristi
15 martie 2016
Fagadau

un Dobitoc cu buletin...asta esti Fagadau... esti de doua zile pe scaunul lui mazare si te maninca deja curul....ne pisam pe parcul tau ...avem parcul Tabacariei...mai dute-n poola noastra de lache cu pedale...iar daca vrei curatenie in T3, trimite politia locala sa adune toate ciorile de-acolo, sau ai gasit client la teren si cauti motive acum... iti iese si tie de-o fasole ???!?!... kkte-ai pe mata aia care te-a facut asa idiot..PS...o sa soogi poola la alegeri...sa te voteze MATA..

M
15 martie 2016
Boule

Esti un retardat, Fagadau!!!! Transformi piata in parc?! Si parcul in mall?!nu mai pe voi va duce capu la asa ceva.Apropo..esti INTERIMAR..cand naiba se voteaza noul primar,cat o sa stea prostu asta care se da bine pe langa populatie ??Lingaule!!! Ne-ai pus lumanarile alea pe bulevarde sa ne jefuiasca hotii pe str dupa ora 18. Esti un prost!!

JALE
15 martie 2016
JALE NENE

da parc? si noi unde mai mergem la piata? faci parc cand demolati PARCUL TABACARIEI? parc unde in patratica aia de pamant la tomis 3? pai e atata popor de blocuri acolo unde o piata e buna sau ne trimiteti la LIDL SI BETA CARE AU INTERES SA NUMAI FIE CONCURENTA PIETEI TOMIS 3 CARE E DEFAPT SUBSTRATUL VOSTRU FAGADAU.IA MAI LASA TU C-TA CU CONSTRUCTII SI CARATE CU FGASCA TA CU DOBRE SI GASCULITELE LUI MAZARE...IA MAI DU=-TE SI SCUTESTE-NE CA ATI FACUT C-TA ASTA UN BETON , VRAISTE ATI FACUT

34 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9465 secunde