Plaja din Eforie Sud, ecologizată de voluntari

706
Sâmbătă, 20 septembrie, de Ziua Internațională a Ecologizării Plajelor, Centrul de Scufundări "Respiro" vă invită să vă luați costumele de neopren și să faceți o scufundare pe fundul Mării Negre.
În acest an, vor fi igienizate plajele și suprafața acvatică din Eforie Sud.
Plaja de la Capul Turcului este una dintre zonele cele mai afectate de poluare, situația agravându-se din ce în ce mai mult cu fiecare sezon estival. De asemenea, apele litorale, loc binecunoscut de cei pasionați de scufundări, s-au deteriorat masiv în ultimii ani, iar fauna și flora marine resimt din plin efectele negative ale acestui fenomen.
"Acesta este cel mai mare eveniment de o zi, organizat la nivel mondial în întregime de voluntari, pentru sprijinirea ecosistemului subacvatic. Este un exemplu fantastic despre cum oamenii pot lucra împreună și lua atitudine", a spus Jenny Miller Garmendia, directorul Fundației Project AWARE, o organizație non profit de protecție a mediului.
Birourile fundației localizate în Australia, Statele Unite, Japonia, Regatul Unit al Marii Britanii și Elveția își combină eforturile pentru a conserva mediul marin în 175 de țări din lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9154 secunde