Plata cu cardul, la Poștă

227
Plata cu cardul, la Poștă - platacucardullaposta1-1539526548.jpg

Articole de la același autor

Poșta Română a început dotarea subunităților sale cu terminale POS. În prezent, 50 de subunități poștale din toată țara oferă clienților posibilitatea să efectueze plăți cu cardul bancar. Alte 950 de oficii vor oferi această facilitate, până la finalul anului.

Plata cu cardul se va efectua pentru o gamă variată de servicii poștale (vânzare de mărfuri, timbre poștale, timbre fiscale, timbre judiciare, mandate încasare facturi, trimiteri de corespondență internă și internațională, trimiteri de colete interne și internaționale, servicii poștale express interne și internaționale).

"Prin aceste investiții ne dovedim respectul pentru clienții noștri, fără de care Poșta Română nu ar exista, prin alinierea la tehnologiile curente, ușurându-le,

astfel, relaționarea cu angajații de la ghișeele poștale. Totodată, simplificăm munca angajaților noștri, oferindu-le condiții de lucru mai bune. După capitalizarea recentă a companiei, Poșta Română este într-un trend ascendent, lucru care se va vedea și pe parcursul anului viitor, în ceea ce privește investițiile", a declarat Mircea Tudosie, directorul general al Poștei Române.

Terminalele POS se vor instala cu prioritate în subunități poștale informatizate din mediul urban, în mod etapizat, având în vedere dimensiunea rețelei Poștei Române și necesitățile de ordin tehnic (instalare echipamente, instruire salariați, service și mentenanță etc.).

Astfel, cetățenii pot beneficia de terminale POS în subunitățile din București, Sibiu, Iași, Timișoara, Cluj- Napoca, Craiova, Brașov, Constanța, Oradea, Târgu Mureș etc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Social : Toate pensiile vor fi virate pe card
Pagina a fost generata in 0.3988 secunde