Platformă online pentru informare în problema gazelor de șist

70
Platformă online pentru informare în problema gazelor de șist - images-1374495676.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Resurse Minerale anunță lansarea platformei online www.infogazedesist.eu. Aceasta face parte dintr-o campanie de informare și dezbatere publică pe tema gazelor de șist care se va desfășura în perioada iulie-noiembrie, în special în regiunile Dobrogea și Bârlad. 




Campania va include o serie de dezbateri și activități de informare al căror obiectiv constă în dezvoltarea unui dialog cu toți cei interesați de procesele de explorare și exploatare a resurselor neconvenționale, segment care include și gazele de șist. 


Secțiunea "Forum" a site-ului este moderată de prof. univ. Corneliu Dinu, care va răspunde tuturor întrebărilor celor interesați de problema gazelor de șist. "Oamenii trebuie să aibă o imagine de ansamblu asupra situației. Trebuie să știe ce reprezintă aceste resurse, care sunt șansele să le avem și care este orizontul de timp pentru etapele de explorare și exploatare, care sunt riscurile, dar și care sunt beneficiile valorificării acestei resurse. Doar pe baza unor astfel de date putem discuta rațional, argumentat", a declarat prof. univ. dr. Corneliu Dinu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2867 secunde