Platformele de deșeuri din cartierele Tomis III și Tomis Nord, curățate și igienizate

157
Platformele de deșeuri din cartierele Tomis III și Tomis Nord, curățate și igienizate - sutedekgdedeseuri1431952535-1461676288.jpg

Articole de la același autor

Acțiunile de ecologizare care au început pe 1 aprilie continuă. Astăzi, au fost tăiați și toaletați arborii în stațiunea Mamaia, în cartierul CET și pe bulevardul 1 Mai. Au continuat și acțiunile de cosit și greblat în stațiunea Mamaia și în parcul Tăbăcărie. Muncitorii de la salubrizare au acționat în stațiunea Mamaia și în Tomis III. Au fost spălate și vidanjate platformele de colectare, iar în Tomis Nord și Tomis III au avut loc acțiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare a platformelor.


Mâine, 27 aprilie, lucrătorii de la salubrizare vor acționa în stațiunea Mamaia și în cartierul Tomis Nord. Platformele de colectare din cartierul Tomis Nord vor fi reparate, iar cele din zona Gării CFR, Abator și din centrul orașului vor fi spălate și vidanjate. Mâine vor continua și tăierile și toaletările arborilor în cartierul Tomis II și pe bulevardul 1 Mai iar resturile vegetale din stațiunea Mamaia și cartierul Tomis Nord vor fi strânse și transportate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2801 secunde