Plecați cu trenul de 1 mai? Ce anunț a făcut CFR Călători

219
1
Plecați cu trenul de 1 mai? Ce anunț a făcut CFR Călători - garaconstanta201418374903-1429086825.jpg

Articole recomandate

CFR Călători suplimentează, în perioada 29 aprilie - 4 mai 2015, capacitatea de transport cu 16 trenuri InterRegio și Regio, cele mai multe dintre acestea având trasee spre și dinspre Litoral, informează, azi, compania de transport, într-un comunicat de presă.


Pe de altă parte, compania precizează că în unele zile libere din perioada 1—4 mai 2015, când traficul de călători este extrem de redus, unele trenuri InterRegio și Regio nu vor circula.

'Rugăm toți pasagerii să țină cont de acest aspect când își planifică deplasările cu trenul și să consulte, pentru informații actualizate, fie pagina de internet a companiei, fie să telefoneze la biroul de informații din stația de plecare. În data de 1 mai 2015 agențiile de voiaj CFR vor fi închise', se precizează în comunicatul citat.

Comentează știrea

Adriana
15 aprilie 2015
Oferta de lucru!!

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1047 secunde