Ploi și ninsori, de astăzi, la Constanța

330
Ploi și ninsori, de astăzi, la Constanța - plosininsori1-1417110879.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă așteptăm cu toții o încălzire a vremii, se pare că, deocamdată, nu avem parte decât de frig, multe ploi și chiar câteva ninsori. Meteorologii anunță, în zilele următoare, vreme închisă și temperaturi sub cele normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă slab, dinspre est, iar maxima termică va atinge doar 3 grade Celsius. Va ploua atât pe timpul zilei, cât și noaptea, când vor fi minimum 2 grade. Sâmbătă, precipitațiile vor continua și vom avea între 0 și 3 grade, dar, duminică, temperaturile scad, așa că ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Nici săptămâna viitoare nu va fi prea bine, anunțându-se ger și multe precipitații mixte.

Și în restul țării, vremea este în continuare deosebit de rece la nivel local în regiunile extracarpatice și centrale, în timp ce, în vestul și sud-estul teritoriului, valorile termice, în creștere față de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul este mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații slabe în cea mai mare parte a țării, predominant sub formă de ninsoare în Moldova și, pe arii restrânse, în Muntenia și Oltenia, mixte în Transilvania și Maramureș, și mai ales ploi în Banat, Crișana și Dobrogea. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în Moldova și 8 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -6 și 5 grade. În zonele joase, mai ales din sud și sud-vest, dimineața și noaptea va mai fi ceață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cum stăm la capitolul "șomaj"
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Social : VINE IARNA! COD GALBEN LA CONSTANȚA
Pagina a fost generata in 1.1074 secunde