PLOI ȘI VÂNT SAU SOARE ȘI CALD? CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

1980
PLOI ȘI VÂNT SAU SOARE ȘI CALD? CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - timisoaraprimavaraparcuripomiinf-1489410651.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă a început în forță, primăvara se dovedește capricioasă de câteva zile încoace. Meteorologii anunță vreme ușor instabilă și în perioada următoare, cu nori și ploi.


Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în toată țara. În Dobrogea și la Constanța, până pe 19 martie, vremea va fi normal din punct de vedere termic, cu valori maxime ce se vor încadra, în medie, între 8 și 12 grade. Apoi, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând ca temperaturile maxime să se situeze în jurul a 12 grade până spre sfârșitul intervalului de prognoză, caracterizând o vreme caldă. 


Regimul termic nocturn va marca o scădere, de la valori, în medie regională, de 5 grade la începutul acestei săptămâni, până spre 1 grad, în noaptea de 17 spre 18 martie. După această data, temperaturile minime vor crește și vor ajunge din nou la valori de 5 - 6 grade.


Probabilitatea pentru precipitații se va menține ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar acestea vor fi mai importante cantitativ și se vor semnala pe arii mai extinse doar la începutul acestei săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8651 secunde