Ploi și vreme rece, săptămâna aceasta, la Constanța

733
Ploi și vreme rece, săptămâna aceasta,  la Constanța - 15octombrie2011sprefaleza1324033-1332681716.jpg
Ultima săptămână a lunii martie aduce la Constanța vreme mai rece și câteva averse de ploaie. Temperaturile de aproape 20 de grade nu le vom mai vedea în termometre câteva zile. Va fi rece și va ploua, abia spre sfârșitul săptămânii va începe să se încălzească.

Astăzi, 26 martie, va fi vreme însorită, dar temperaturile se vor încadra între 2 și 11 grade Celsius. Șansele de ploaie sunt reduse, iar vântul va bate moderat, dinspre nord-vest. Mâine valorile termice rămân aceleași, în schimb încep să se adune norii. Dacă pe timpul zilei va fi doar puțin înnorat, peste noapte vor fi și ceva averse.

Ploile vor continua și miercuri, pe toată durata zilei, cu aceleași temperaturi minime de 2 și maxime de 11 grade Celsius. Noaptea se vor opri aversele și va fi parțial înnorat. Joi se mai încălzește puțin , până pe la 17 grade Celsius, dar norii nu vor părăsi încă zona. Joi noaptea vor fi răzleț averse. Vineri, 30 martie, în ciuda celor 11 grade Celsius din termometre, se va afișa un soare strălucitor pe timpul zilei, însă noaptea va fi ploaie rece. Numai sâmbătă se opresc aversele și valorile termice vor urca până pe la 15-16 grade Celsius. Duminică va fi din nou frig și va ploua. Reci vor fi și primele zile ale lui aprilie, cu maxime de numai 9-10 grade Celsius. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Social : Vine primăvara la Constanța
Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3644 secunde