Ploi torențiale la Constanța. Mai multe străzi și bulevarde inundate

371
Ploi torențiale la Constanța. Mai multe străzi și bulevarde inundate - ploaieinundatii30-1464531436.jpg

Articole de la același autor

Norii s-au rupt deasupra Constanței în cursul zilei de sâmbătă, în mai multe runde. A plouat în câteva minute cât pentru câteva zile, iar puhoaiele au ajuns pe străzi, inundând cartiere întregi.

57 de echipaje ale RAJA au fost pregătite să intervină atât în municipiul Con-stanța, cât și în restul județului, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere.

"La dispeceratul societății, s-au înregistrat 27 de reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanța. Sesizările au venit din cartierele Km 4-5, Coiciu, Faleză Nord și Poarta 6 și de pe bulevardele Ferdinand, Alexandru Lăpușneanu și Soveja. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și acestea au fost rezolvate cu promptitudine", a declarat purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.

Având în vedere că ploile vor continua și săptămâna aceasta, abonații care înregis-trează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare sunt rugați să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/66.44.44, pentru remedierea lor în cel mai scurt timp. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5767 secunde