Ploi violente cu tunete și grindină în aproape toată țara. Vremea rea continuă zilele următoare

420
Ploi violente cu tunete și grindină în aproape toată țara. Vremea rea continuă zilele următoare - grindina-1622277571.jpg

Articole recomandate

Ziua de sâmbătă ne-aduce alte reprize de ploaie la munte, în nord, centru, sporadic şi în sud-estul țării. Vorbim tot despre averse, cu tunete, fulgere şi condiţii de grindină.


Se mai pot strânge cantităţi însemnate de apă într-un timp foarte scurt, iar vântul va avea intensificări la munte, în est şi în sud-vest. Temperaturile cresc în sudul țării, pe unde se ating 24...25 de grade, dar prin nord şi nord-vest avem valori modeste, de 16...18 grade.


La noapte, mai vin ceva ploi în nordul, centrul şi estul țării. În schimb, în vest şi în sud-vest avem vreme bună şi poate 2...3 stropi. Temperaturile, mai scăzute decât în noaptea trecută, pornesc de la 6 grade în depresiuni şi ajung la 15...16 grade pe litoral.


Duminică, instabilitatea cuprinde aproape toată ţara. Ploile apar mai întâi la deal, la munte, prin vest, nord şi centru, iar pe seară o să plouă în sud şi în sud-est. Va fi răcoare pentru această perioadă.


Şi luni avem temperaturi modeste, iar instabilitatea creşte din nou după prânz. Vin alte serii de averse, cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului şi se mai pot strânge cantităţi însemnate de apă.


Şi marţi o să plouă, îndeosebi în a doua parte a zilei. Vor fi şi averse consistente, însoţite de tunete şi fulgere, iar vântul va sufla mai tare în estul ţării şi în sud-vest. Doar în Oltenia găsim vreme mai bună şi tot aici se ating cele mai ridicate valori, în jur de 24 de grade.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.899 secunde