Ploile revin în weekend. Cum va fi începutul săptămânii viitoare

294
Ploile revin în weekend. Cum va fi începutul săptămânii viitoare - 13186605155971977400911fav-1562996216.jpg

Articole recomandate

Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat în cea mai mare parte a țării și se va manifesta prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. 


PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ȚARĂ


Vremea va deveni treptat instabilă în vestul, sud-vestul și local în centrul și nordul țării, precum și la munte, unde mai ales după-amiaza și noaptea vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse și cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilității atmosferice se vor semnala doar pe suprafețe mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.


PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ȚARĂ

Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat în cea mai mare parte a țării și se va manifesta prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Se vor semnala căderi de grindină, iar cantitățile de apă în intervale scurte de timp sau prin cumulare vor depăși local 20...25 l/mp și izolat 30...35 l/mp, cu precădere în zonele montane și submontane și în regiunile sudice. Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru mijlocul lunii iulie, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar minimele între 9 și 19 grade.

PROGNOZA METEO LUNI


ÎN ȚARĂ

Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a țării. Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat în regiunile estice, sud-estice și centrale precum și în zonele deluroase și montane, unde vor fi înnorări și ploi, mai ales sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice. Local cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar pe arii

restrânse va ploua. Vântul prezenta unele intensificări în timpul ploilor și local în sud-vest și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade.

LA BUCUREȘTI

Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului. În cursul zilei vor fi înnorări și temporar se vor semnala ploi, mai ales sub formă de aversă și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

PROGNOZA METEO MARȚI

ÎN ȚARĂ


Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, astfel că doar izolat și trecător vor mai fi ploi îndeosebi în estul, sud-estul țării precum și în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Valorile termice diurne vor fi în creștere față de ziua precedentă, astfel că se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREȘTI


Valorile termice diurne vor fi în creștere față de ziua precedentă caracterizând o vreme răcoroasă la această dată. Cerul va fi variabil cu înnorări mai ales în orele prânzului când se vor semnala ploi. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

TENDINȚA EVOLUȚIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 17.07.2019 ORA 09 - 20.07.2019 ORA 09

ÎN ȚARĂ


Valorile termice vor fi în creștere treptată, astfel că la sfârșitul intervalului vor deveni normale pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în ultima parte a intervalului, în regiunile vestice.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7471 secunde