Poliția rutieră, cu ochii pe șoferii certați cu legea

129
Poliția rutieră, cu ochii pe șoferii certați cu legea - dddd-1583831744.jpg

Articole de la același autor

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 10.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe DN3. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe DN2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un moped pe raza localității Ciobănița, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5011 secunde