Polițiștii constănțeni, acțiune pe linia prevenirii furturilor și tâlhăriilor

151
Polițiștii constănțeni, acțiune pe linia prevenirii furturilor  și tâlhăriilor - talhariipolitia1806-1592580408.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au continuat seria activităților informativ-preventive în zona delimitată de bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Aleea Capidava, Aleea Heracleea - Piața Brotăcei din municipiul Constanța, în scopul prevenirii infracțiunilor, în special a furturilor din locuințe și din buzunare/poșete, precum și a tâlhăriilor.

Polițiștii au împărțit flyere informative cu recomandări despre cele mai bune modalități de prevenire a infracțiunilor și au stat de vorbă cu cetățenii despre măsurile pe care ar trebui să și le ia pentru protejarea bunurilor.

"În acest sens, recomandăm con-stănțenilor să evite să meargă noaptea în zone izolate, neiluminate și necirculate sau să poarte asupra lor sume mari de bani ori alte obiecte de valoare. Dacă sesizați că sunteți urmăriți, îndreptați-vă către zonele despre care știți că sunt aglomerate, iar dacă ați fost tâlhărit/ă, sunați imediat la numărul unic de urgență 112", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5543 secunde