Pompierii intervin în mai multe judeţe, în urma precipitaţiilor abundente

198
Pompierii intervin în mai multe judeţe, în urma precipitaţiilor abundente - isuinundatiibucurestifmro-1640529277.jpg

Articole de la același autor

La acest moment, pompierii intervin în mai multe judeţe - Bihor, Alba, Hunedoara, Mureş şi Tulcea, în urma precipitaţiilor abundente, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). La Ioaniş, în judeţul Bihor, pompierii au avut de înfruntat nivelul ridicat al apei şi terenul mlăştinos pentru salvarea unei persoane care rămăsese izolată la staţia de epurare din localitate, ca urmare a creşterii râului Crişul Negru.

"Judeţul Bihor nu a fost singurul în care s-au înregistrat efecte ca urmare a precipitaţiilor abundente. În ultimele ore, în alte patru judeţe (Alba, Hunedoara, Mureş şi Tulcea) s-au produs efecte ca urmare a vremii nefavorabile", a precizat IGSU.

Potrivit IGSU, se intervine în localitatea Sohodol din judeţul Alba pentru refacerea carosabilului pe DC 90 distrus de o viitură. "Accesul se realizează doar pietonal, nu sunt localităţi izolate, există rute ocolitoare", se explică într-un comunicat de presă al IGSU transmis AGERPRES.

În judeţul Hunedoara, pe DJ 762, pe raza localităţii Ribiţa, traficul rutier este restricţionat pentru autovehiculele cu greutate mai mică de două tone din cauza apei şi aluviunilor de pe carosabil.

De asemenea, în judeţul Mureş, în localitatea Deda s-a intervenit pentru evacuarea apei din două curţi, iar pe DJ 154A traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate din cauza apei de pe carosabil.

Şi în judeţul Tulcea din cauza vântului puternic sunt suspendate manevrele în Bara Sulina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5623 secunde