Poștașii români, cei mai buni la Balcaniada factorilor poștali

85

Articole de la același autor

Poștașii români, angajați ai Companiei Naționale Poșta Română, câștigători ai ediției naționale a Marșului Factorilor Poștali, și-au revendicat primele locuri la Balcaniadă, ediția 2015. Competiția a fost organizată în România, la Cheile Grădiștei, în județul Brașov, și a reunit peste 40 de poștași din șase țări - România, Bulgaria, Turcia, Albania, Cipru și Macedonia.

Reprezentantele Poștei Române au câștigat primele poziții atât la proba individuală de marș, cât și la cea pe echipe. Astfel, Andreea Arsine a câștigat medalia de aur, fiind urmată de reprezentanta Bulgariei și de cea a Turciei. Alexandra Suciu, ocupanta locului al patrulea, și Despina Dragomir, ocupanta locului al cincilea, au avut contribuția decisivă la plasarea României pe primul loc și la proba pe echipe, feminin.

La rândul lor, Constantin Brânză, câștigătorul medaliei de argint la proba individuală, Tiberiu Crăciun, câștigătorul locului al șaselea, Victor Romașcan, de pe locul al șaptea, și Claudiu Costescu, de pe locul al optulea, au adus medalia de aur la proba pe echipe, masculin.

Reprezentanții Poștei Române au fost urmați de cei ai Poștei Turciei - PTT (argint) și de cei ai Poștei Albaniei - Posta Shquiptare (bronz).

Balcaniada, "Marșul Factorilor Poștali", este o competiție internă a factorilor poștali, reprezentanți ai operatorilor naționali de servicii poștale din Balcani. Aceasta este organizată anual, într-una dintre țările din regiune, și reunește câștigătorii etapelor naționale ale "Marșului Factorilor Poștali". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3103 secunde