Poți să porți rochii de seară negre la o nuntă?

584

Articole recomandate

Negrul predomina in garderoba multor femei. Negru la munca, in club, la shopping, la cafea cu prietenele, la evenimentele formale. Este o varianta usor de abordat, care de multe ori ne salveaza atunci cand nu stim ce sa ne imbracam. Plus ca este foarte greu sa dai gres cu o tinuta all black. Atata timp cat ai grija ca texturile sa se potriveasca si stilurile sa se contopeasca, ai toate sansele sa arati impecabil in fiecare zi. Dar daca "uniforma" ta zilnica este intotdeauna formata din piese vestimentare negre, se aplica aceeasi regula si in cazul unei nunti? Poti purta rochii de seara negre la un asemenea eveniment? 




Din fericire, raspunsul este afirmativ. Poate ca in trecut era considerat un gest de nepolitete sa participi la o nunta imbracata intr-o rochie neagra, insa lucrurile au evoluat foarte mult in ultima perioada. 2018 este total diferit cand vine vorba de dress code-uri si vestimentatie in general. Atata timp cat nu porti alb (o alegere deloc inspirata si care poate fi luata ca un afront la adresa miresei), orice culoare este permisa. Secretul este sa creezi o tinuta deosebita, care sa emane eleganta si rafinament prin toti porii si sa nu cazi in capcana de a avea o prezenta mult prea dramatica. Totusi, mergi la o nunta, nu la o inmormantare.

Partea buna este ca, indiferent ca vorbim de rochii de seara scurte, lungi sau midi, negrul este foarte usor de accesorizat si de scos din anonimat. Poarta bijuterii stralucitoare, intotdeauna incaltaminte cu toc si un clutch deosebit. De asemenea, mizeaza pe un machiaj care sa-ti accentueze trasaturile fetei. Un cat eye si un ruj rosu se vor potrivi perfect, plus ca ai nevoie de o pata de culoare care sa "sparga" tinuta din punct de vedere cromatic.

Nu in ultimul rand, trebuie sa inveti ce rochii de seara se potrivesc siluetei tale si ce materiale se potrivesc in functie de sezonul in care se va tine nunta. De exemplu, daca ai o silueta echilibrata, de tip clepsidra, talia ta trebuie sa fie intotdeauna pusa in valoare cu ajutorul unei centuri sau purtand un croi cambrat. De asemenea, rochiile de seara cu bretele spaghetti si un decolteu foarte adanc sunt o varianta extrem de sexy, dar si eleganta in acelasi timp. Contrar parerilor neavizate, femeile mignone pot purta si rochii de seara lungi. Un model de tip sirena poate fi o alegere inspirata daca ai o inaltime mai mica. 




In ceea ce priveste materialele, iarna este sezonul in care poti purta rochii de seara din materiale precum catifea, dantela sau paiete. Acestea arata foarte bine in combinatie cu gulere sau haine de blana, manusi lungi si chiar cizme. Da, poti inlocui pantofii stiletto si sandalele fine cu cizme extravagante sau foarte lungi, care sa se muleze perfect pe picior. In sezonul cald se recomanda voalul, satinul sau dantela.

Acum ca stii ca poti purta si rochii de seara negre la o nunta, arunca o privire pe Bogas.ro. Sigur vei gasi cateva modele de care sa te indragostesti de la prima vedere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0692 secunde