Pregătiți bidoanele! JUMĂTATE DIN CONSTANȚA RĂMÂNE FĂRĂ APĂ, O ZI ȘI O NOAPTE!

4571
2
Pregătiți bidoanele! JUMĂTATE DIN CONSTANȚA RĂMÂNE FĂRĂ APĂ, O ZI ȘI O NOAPTE! - lucrariraja4-1368364528.jpg

Articole de la același autor

Jumătate din municipiul Constanța va rămâne fără apă rece, mâine, pentru 24 de ore. Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și înlocuire la conducta magistrală de aducțiune apă din municipiul Constanța, cu diametrul de 800 mm, de la sursa Caragea Dermen la stația de pompare Călărași, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile timp de 24 ore, de marți, 14 mai, ora 12,00, și până miercuri, 15 mai, ora 12,00. 


Vor fi afectați consumatorii din zona peninsulară și Piața Ovidiu, zona centrală delimitată de străzile: Mircea cel Bătrân - Smârdan - Mihai Eminescu - Eroilor - Prelungirea Bucovinei - bd-ul Mamaia - Nicolae Iorga - Ion Lahovari - Secerișului - bd-ul Alexandru Lăpușneanu - bd-ul 1 Decembrie 1918 - Traian - Piața Ovidiu - Mircea cel Bătrân, cartierele Tomis I, Tomis II și Boreal, zona cartierelor Tăbăcărie - Faleză Nord - Piața Chiliei - Stadion Farul (zona delimitată de perimetrul străzilor Mamaia - Renașterii - Ecoului - Pescarilor - Prelungirea Unirii - Mamaia - Soveja - Alexandru Lăpușneanu - Secerișului - Poporului - Ion Rațiu - Mamaia). Abonații din cartierul Coiciu vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval. 


"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA. 


Intervenția în valoare de aproape 5 milioane de lei a fost necesară din cauza avariilor dese care apăreau. "Echipele lucrează non-stop, astfel încât să se limiteze cât mai puțin timpul de intervenție. Conducta cea nouă este introdusă pe lângă cea veche, aceasta fiind singura soluție tehnică pentru a nu fi nevoiți să oprim apa timp de o săptămână", a explicat purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea.


Comentează știrea

admirator
13 mai 2013
ca veni vorba de apa

acum, pe caldura: de ce tisnitorile cu apa potabila, penru pietoni, nu functioneaza? (Acolo unde mai sunt...) Negustorii de sucuri si apa minerala nu mai faca afaceri profitabile? Sau primaria nu mai e in stare sa plateasca o gura de apa pentru oamenii din oras, insetati de canicula? Dar pentru "imnuri" de cel mai prost gust, au?

Simona
13 mai 2013
Apa

De cite ori vin in Romania sa imi vizitez parintii care stau in Constanta, ori nu avem apa calda, ori se opreste apa rece!!! Asa timpenie nu am intilnit niciodata in strainatate. Sa traiasca Mazare cu Raja...coruptia primarului constantean a ajuns cunoscuta si pe alte meleaguri din Europa si Scandinavia. Semneaza un cetatean norvegian

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4284 secunde