Premii pentru turiștii cu spirit ecologic. Bere gratis pentru dozele colectate

143
Premii pentru turiștii cu spirit ecologic. Bere gratis pentru dozele colectate - premiipentruturistii-1563208109.jpg

Articole de la același autor

Distracție și premii multe zilele acestea, pe litoral. În luna iulie, se desfășoară o nouă ediție a campaniei de colectare a dozelor din aluminiu - ExtravCANza, organizată cu scopul de a contribui la păstrarea unor plaje curate pe litoralul românesc.

Așadar, între 19 și 21 iulie, pe Plaja Cleopatra din stațiunea Mamaia, cei mai activi turiști se vor bucura de premii speciale pentru dozele colectate, fie că sunt doze de băuturi, pahare de cafea cu capac, tricouri, saltele gonflabile, vouchere de cumpărături, storcătoare, dar și de distracție și alte atracții menite să le transforme concediul într-o vacanță specială.

Pentru fiecare cinci doze colectate, turiștii vor putea primi în schimb o doză de suc, bere sau apă minerală. În schimbul a 20 de doze goale, turiștii vor putea învârti Roata Reciclării și vor câștiga garantat premii pe care le pot folosi chiar și după terminarea vacanței. Premiile puse în joc sunt atractive și așteaptă să fie câștigate: seturi cuțite bucătărie și curățător legume, storcătoare de fructe, căști, căni termice, vase termorezistente, sacoșe din pânză Every Can Counts, saltele de apă, pahare de cafea cu capac, sticle de apă cu bluetooth, seturi travel cosmetice, mingi de apă gonflabile, fotolii de apă, tricouri personalizate Every Can Counts. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3162 secunde