PREOȚII DIN CONSTANȚA, REACȚII DURE DUPĂ NUNTA ACTORULUI STRUNILĂ: "ESTE O CĂSĂTORIE FALSĂ!"

82555
36

Articole de la același autor

Actorul Octavian Strunilă s-a căsătorit în week-end, la 2 Mai, într-o ceremonie intimă, pe plajă. Le-a pus pirostriile pe cap Ștefan Popa, un preot caterisit. Se pare că acesta este singurul care a acceptat să oficieze o astfel de ceremonie pe plajă, după ce Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a interzis preoților să țină slujbe de căsătorie în alt loc decât în biserică.




Primii care au reacționat au fost chiar preoții din Constanța, care consideră ceremonia necanonică. "Este o căsătorie falsă!", este de părere preotul Eugen Tănăsescu, iar părintele Lucian Costea se întreabă "Oare ce este în mintea unor oameni care acceptă o «slujbă de cununie» necanonică doar pentru a fi pe plajă?".




De altfel, comentariile au curs pe Facebook, mulți aruncându-se chiar și cu pronosticuri, cum că astfel de căsătorii nu ar dura.








Comentează știrea

36 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Inna Manu
22 mai 2017
Ati uitat cine este Dumnezeu

Eu ma minunez la auzul unor asa reactii. Ce se intampla in Biserica si nu se poate intampla afara, pe plaja, in gradina, in pestera sau padure? Harul Domnului cauta doar biserici si turle pentru a cobori? Sunt si eu ortodoxa, dar nu sunt absurda! Va bateti pe enoriasi si pe taxe de nu va mai ajung. Domnul inseamna iubire! Daca, sa ne fereasca Sfantul, nu am mai avea biserici (cum s-a mai intamplat dealtfel in multe regiuni ce au fost sub dominatia comunista) ar insemna ca nu mai coboara Duhul Sfant? Domnul nu are reguli pamantesti si nu poate fi incorsetat intr-o biserica sau o religie! Cat despre ca nu ar dura o astfel de casatotie....pe bune? Cate din casatoriile oficiate canonic "preadureaza" in zilele noastre?? Hai sa incercam sa ne dam basmaua de pe ochi! Domnul este peste tot! Iar daca o sfintire de mormant cu mici si gratare se poate face oriunde e mortul, de ce o cununie nu se poate face sub cerul liber? Cred ca mai degraba preotul va deranjeaza. Va rog de ma iertati!

Gogu
22 mai 2017
Nu casatoria este falsa , preotii sunt falsi !

Asa cum bine a subliniat Doamna Inna Manu , Dumnezeu este peste tot ! Dar se pare ca din ce in ce mai multi preoti nu mai au nici o legatura cu Dumnezeu , acum slujesc autoputernicul ..BAN ! Parerea mea .....

Monica
22 mai 2017
Felicitări

Felicitări Strunila!

Marina
22 mai 2017
au pierdut cascavalul!

Sa va fie rusine , ce daca s-au casatorit pe malul marii? Este nunta lor , visul lor , daca vreau in padure, pe munte , in aer....nu vad de ce nu as putea Dzeu este peste tot , nu niste pereti ne dau credinta , sau o turla. Casa de Piatra si felicitari , cea mai frumoasa nunta, cele mai minunate amintiri , felicitari Parintelui Stefan care este un om deosebit , cu un har deosebit( de acolo si invidia)

Alina
22 mai 2017
Natie de pupatori de moaste

Si ce daca s-au casatorit plaja?! Dumnezeu este pretutindeni...felicitari mirilor si casa de piatra!

Barbu
22 mai 2017
Spagoveanu

Spagoveanu facea invierea la neptun pe plaja..ati uitat ? Venea cu lumina pe apa de la Ierusalim. Pacatosi cei ce nu cred..:)))

Gigi
22 mai 2017
Si ?

Bei , Tanasescule pupincurist de Spagovean penal , toti popalaii si calugarii sunt niste falsi ! Se inchina minciunii si lui Mamona . Dreacului , popandai notorii , securisti , turnatori , pidosnici cu pacatul suptului , sunteti niste paraziti toxici pentru popor , cu zeitate inventata ca sa traiti bine , precum lipitorile ... Hai sictir !

Anamaria Calin
22 mai 2017
Preot

Toate aceste discutii pornesc de la invidia fata de parintele Stefan . Felicitari tinerilor si parintelui că ia ajutat să.si îndeplineasca acest vis. Parintele Stefan un om deosebit .

GIGEL
22 mai 2017
GICA

Defapt ce fac ăștia cu Teodosie, defapt pregătesc terenul pentru noi toți creștinii, hărțuirea asta dă un semn și totodată este un răspuns, la ce pregătesc în taină, urâtorii de HRISTOS, de Dumnezeu, pedepsirea și exterminarea creștinilor ortodocși ! Ei, defapt nu au nimic cu Teodosie, el este doar pretextul pentru a slăbi de colo, de colo și câte puțin, câte puțin, adică " pas cu pas ", ce nu am mai auzit astfel de vorbe, vorbite și spuse ?! Dacă creștinii ortodocși " vor dormi pe o ureche ", se vor trezi într-o zi, fără păstor așa vrednic sau ne vrednic cum este și turma are sa ramna ca prada in mana lupilor=dracilor, adică noi, creștinii ortodocși de rând, vom fi prăduiți de lupii care acum sunt îmbrăcați în piei de oaie ! Lupii, acum zic și ne flutură vorbe, că vor binele din lume, nouă românilor de aici și de pretutindeni, dar să ferească Dumnezeu, când are să înceapă prigoana pe față, are să se repete prigoana din primele secole ale creștinismului, cu1700 de ani în urmă, unde în COLOSSEUMUL roman, de lângă Roma, a curs mult sânge de creștini, Doamne ferește de mintea omului când ajunge, să se asemene cu cea a dobitoacelor ?! SĂ NE TREZIM, PÂNĂ NU-I PREA TÂRZIU ȘI SĂ NU NE LĂSĂM DUȘI DE " VALUL PIERZĂRII " AL LUPILOR CARE DEOCAMDATĂ ÎNCEARCĂ, CHIAR INSISTĂ SĂ SFÂȘIE TURMA ȘI MAI ÎNTÂI PĂSTORUL, SĂ SĂRIM ÎN SPRIJINUL PĂSTORULUI, CĂ NU-I DE GLUMIT CE NI SE PREGĂTEȘTE, DAR INCONȘTIENȚA, INDIFERENTZA ȘI NEPĂSAREA, NE VOR COSTA, ADICĂ PIERDEREA DARULUI DE LA DUMNEZEU, DE A FI CREȘTINI, CA SUNTEM INCRESTINATZI ȘI PENTRU ACEST FAPT, VOM DA, UN GREU RĂSPUNS LA TIMPUL POTRIVIT !

tanase
22 mai 2017
pupincuristul

100/100 adevar si dreptate in ceea ce spuneti!...asta este baiatul de casa al lui spagoveanu, din asta traieste...asta-i ciobul, celalalt oala...

Răspuns la: Si ?
Adăugat de : Gigi, 22 mai 2017
Bei , Tanasescule pupincurist de Spagovean penal , toti popalaii si calugarii sunt niste falsi ! Se inchina minciunii si lui Mamona . Dreacului...
36 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2038 secunde