Preselecție pentru asistenți medicali în Marea Britanie

370
Marți, 24 mai, la Hotel Ibis din București, va avea loc preselecția pentru ocuparea a 250 de locuri de muncă pentru asistenți medicali generaliști în Marea Britanie. La pre-zentare va participa reprezentantul oficial al angajatorului care va oferi informații concrete privind condițiile de muncă în Marea Britanie, salariul lunar, obținerea permisului de muncă și obținerea autorizației de practică.
Participarea la prezentare este gratuită și se poate face numai în urma înscrierii telefonice sau pe e-mail. Participanții vor beneficia de un cupon de reducere în valoare de 76 de lire sterline, pe care îl pot folosi pentru obținerea permisului de muncă.
Înscrierea constă în trimiterea unui CV în limba engleză cu datele personale și profesionale actualizate, la adresa de e-mail uk@eurolife consulting.ro. Vor fi acceptați și vor primi toate detaliile doar candidații care îndeplinesc condițiile minime de eligibilitate: vârsta minimă 22 ani; limba engleză la nivel conversa-țional sau avansat; fără cazier judiciar; experiență minimum trei luni dacă școala postliceală a fost absolvită după 2007 sau trei ani, lucrați consecutiv în ultimii cinci, dacă școala postliceală a fost absolvită înainte de 2007. Este necesară și Diploma Școlii Postliceale Sanitare de trei ani cu calificarea "Asistent Medical Generalist".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6173 secunde