Primăriile Hârșova, Cernavodă și Constanța au găsit adăposturi pentru oamenii străzii

611
La solicitatea instituțiilor sanitare și a Prefecturii Constanța, primăriile din județul Constanța au început să caute locații unde să adăpostească oamenii fără căpătâi.
Dr. Tanța Culețu, directorul adjunct al Autorității de Sănătate Publică a Județului Constanța, ne-a spus că doar primăriile Hârșova și Cernavodă au găsit locații unde să-i adăpostească pe oamenii străzii. "Primăria Hârșova a găsit un apartament, iar oamenii străzii din Cernavodă vor putea fi adăpostiți în spațiul unde sunt cazate femeile abuzate. Acum așteptăm lista cu persoanele fără adăpost care au fost identificate", a precizat dr. Tanța Culețu.
Și Primăria Constanța a găsit o soluție pentru oamenii străzii. Liviu Tramudana, șef Serviciu Relații Internaționale și Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanța, ne-a spus că pentru oamenii străzii s-au amenajat trei camere la Asociația Fair Play de pe strada Egretei. După ce vor fi deparazitați, oamenii fără căpătâi vor primi hrană și un pat.
În această iarnă, cinci oameni ai străzii au murit de frig. Cu excepția municipiului Mangalia, care deține mai multe spații pentru oamenii străzii, nicio altă primărie contactată nu s-a gândit să ofere un adăpost oamenilor fără căpătâi, până când nu a primit adrese de la autoritatea de sănătate publică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.836 secunde