PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

170
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend - rain7918939607207852580035735700-1471621909.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, vremea se va încălzi, față de ziua precedentă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade. Mai ales după-amiază vor fi averse și descărcări electrice, local în Oltenia, jumătatea de nord-vest a Munteniei, la deal și la munte, unde izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de căderi de grindină. În restul țării, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala izolat, cu precădere în orele serii. Vântul va fi slab și moderat cu unele intensificări în Delta Dunării și zona montană înaltă.

În Capitală, spre seară vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Din punct de vedere termic, vremea se va încălzi. Maxima se va situa în jurul valorii de 31 de grade.

La munte, în cursul zilei de sâmbătă și mai ales după-amiaza vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a zonei montane. Izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină.

La mare, vremea se va încălzi față de ieri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 31 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 și 26 de grade.

VREMEA PE 2 ZILE

Duminică, vremea va continua să se încălzeasă. Maximele trec de 30 de grade în cea mai mare parte a țării si ajung la 34 de grade Giurgiu. După orele amiezii și seara, local la deal și la munte și izolat în restul țării vor fi averse și descărcări electrice. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil și vânt slab până la moderat. Dimineața 18-20 de grade si temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

Luni, în regiunile extracarpatice vremea va fi în general frumoasă, cu maxime peste 30 de grade pina la 34-35 de grade în sud-est la Calarasi. În restul țării, temperatura aerului va marca o scădere, mai accentuată în regiunile vestice, maximele vor fi aici intre 23-24 de grade in Dealurile de Vest si 30 de grade la Târgu Mureș și Brașov. În regiunile vestice iar spre seară și în centrul țării, la deal și la munte, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină.

În București, vremea va fi predominant însorită. Dimineața 18-20 de grade și temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0773 secunde