PROGNOZA METEO DE CRĂCIUN ȘI REVELION. IATĂ CUM VA FI VREMEA ÎN PERIOADA URMĂTOARE

889
PROGNOZA METEO DE CRĂCIUN ȘI REVELION. IATĂ CUM VA FI VREMEA ÎN PERIOADA URMĂTOARE - pozedesktopiarnaomdezapada264787-1513598162.jpg
Directorul Administrației Naționale a Meteorologiei, Elena Mateescu, a vorbit despre cum va fi vremea în perioada Crăciunului și de Revelion, potrivit romaniatv.net

" (...) Regimul de temperaturi scade, ne apropiem de ceea ce ar fi normal. Cel mult minime de -9, până la 0 grade. Dacă la acest moment ar fi normal să avem -9 grade, de marți vom avea -10 grade. În Muntenia, în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei, vor fi valorile cele mai coborâte de temeraturi. Probabilitatea de a avea precipitații mixte în ajunul sărbătorilor de iarnă în București este una în creștere. Pentru că avem în continuare cer mai mult noros, nu avem temperaturi atât de scăzute. De abia de marți vor fi în scădere. Precipitații nesemnificative, dar regimul de temperaturi este în scădere", a precizat Elena Mateescu, director ANM, la Antena 3.

În prima zi de Crăciun, 25 decembrie, ne așteaptă temperaturi scăzute.

"Mai rece decât în mod obișnuit. Ne așteptăm la valori de cel mult 2-3 grade. În zona litoralului, chiar mai coborâte și apropiate de norme în partea de vest a țării. Va fi frig, dar e o zi de iarnă aproape de normal", a mai precizat directorul ANM.

Directorul ANM a vorbit și despre prognoza vremii pentru perioada Revelionului.

"Tot rece pare a fi. Modelele de acum indică temperaturi sub pragul de îngheț. Putem întregistra valori la București -7, -8 grade. Pentru zona de munte este bine, pentru că aici se va putea schia. Precipitațiile vor fi nesemnificative sau chiar absente", a spus aceasta.

SURSA: romaniatv.net

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2362 secunde