Prognoza meteo în Dobrogea, până pe 8 septembrie. Iată cu ce temperaturi vine toamna

1238
Prognoza meteo în Dobrogea, până pe 8 septembrie. Iată cu ce temperaturi vine toamna - vremea-1566824537.jpg

Articole recomandate

Sfârșitul lunii august aduce vreme călduroasă, local caniculară în perioada 26-29 august când media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 34 de grade. Apoi aceasta va scădea ușor și treptat. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 26 - 27 septembrie în Banat, Crișana și Transilvania, apoi între 5-7 septembrie în toată țara.


DOBROGEA

Vremea va fi călduroasă în special în primele zile, cea mai ridicată medie a temperaturilor maxime fiind de 31 de grade pe 26 și 27 august. Apoi aceasta va scădea treptat, până pe 31 august, spre 26 de grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, mediile maximelor termice diurne vor oscila ușor în jurul valorii de 27 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice se va situa între 18 și 21 de grade. Ulterior, minimele termice vor avea mici variații în jurul mediei de 17 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi mai ridicată doar în intervalul 5-7 septembrie, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5212 secunde