PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Ploi și temperaturi scăzute în toate regiunile, lapoviță și ninsori la munte

1099
PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Ploi și temperaturi scăzute în toate regiunile, lapoviță și ninsori la munte - toamna-1506941133.jpg

Articole de la același autor

ANM a actualizat previziunile, pe regiuni geografice, pentru următoarele săptămâni. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


Vremea în Dobrogea

Temperatura aerului va crește treptat în prima parte a intervalului, apoi nu va avea variații semnificative. Majoritatea valorilor ce urmează să se înregistreze, atât diurne, cât și nocturne, vor fi apropiate de cele normale ale perioadei. În medie, pe parcursul primei săptămâni vor fi maxime cuprinse între 15 și 21 de garde și minime între 7 și 12 grade, iar în cea de-a doua săptămână temperaturile maxime vor oscila în jurul a 19 grade, iar minimele în jurul a 11 grade. Vor fi posibile ploi, dar slabe cantitativ, cu probabilitate mai mare de semnalare în perioada 7-11 octombrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4063 secunde