PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi toamna și când apar primele ninsori ale anului

695
PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi toamna și când apar primele ninsori ale anului - img-1567167391.jpg
Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au transmis primele informații despre evoluția vremii în următoarele trei luni de zile, scrie romaniatv.net


În această lună ne vom bucura de vreme caldă, septembrie aducând valori chiar mai ridicate decât media înregistrată de-a lungul timpului, în special în sudul țării.


În celelalte regiuni, însă, valorile termice vor fi normale pentru această perioadă. Nici precipitațiile nu vor fi mai multe decât este normal pentru această perioadă a anului.


Sfârșitul lunii septembrie aduce valori maxime și minime care se vor încadra între 19 și 6 grade Celsius, dar și averse de ploaie, informează evz.ro. 


Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie spun că și octombrie va fi o lună caldă, cu temperaturi care se vor încadra între 23 și 3 grade Celsius.


Precipitațiile vor fi slabe, dar, după jumătatea lunii, vremea se va răci accentuat.


În noiembrie, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 13 și 3 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros pe tot parcursul lunii, iar, începând cu mijlocul lunii noiembrie, vom avea și temperaturi de zero grade Celsius.


De data aceasta, precipitațiile vor fi bogate și, din pricina temperaturilor scăzute, ne putem aștepta să cadă prima ninsoare din acest an.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5647 secunde