Programul casieriilor la utilități, de Revelion

2916
Programul casieriilor la utilități, de Revelion - 4-1325199483.jpg
RAJA

Dacă vreți să nu intrați cu datorii în Noul An trebuie să vă grăbiți să vă plătiți utilitățile. Casieriile SC RAJA SA au program special de Revelion. Astăzi, puteți face plăți de la ora 8,00 până la ora 18,30, iar mâine numai până la ora 13,00. Duminică și luni, 1 și 2 ianuarie, nu se pot face deloc plăți, iar de marți, 3 ianuarie, casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, între orele 8,00 și 18,30. "Dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", precizează purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea.

Enel

Toate casieriile Enel vor fi închise sâmbătă, 31 decembrie, duminică, 1 ianuarie, și luni, 2 ianuarie. Astăzi puteți face plăți până la ora 18,00, iar de marți, 3 ianuarie, casieriile vor fi deschise conform programului obișnuit de lucru.

În intervalul în care nu este prevăzut program de lucru cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică. Serviciul de Telecitire va fi funcțional.

În perioada în care toate Punctele Enel vor fi închise, clienții Enel Energie care doresc să își achite factura de energie electrică pot utiliza modalități alternative de plată, numerar, în magazinele Pay Point ori Payzone, cu cardul, în rețeaua de ATM-uri, prin debit direct, prin internet sau prin virament bancar.

RADET

Dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții RADET care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu energie termică vor lucra de Revelion în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/616.792 vor fi preluate în regim non-stop.

"Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de termoficare al municipiului Constanța să fie remediate în timp util, iar clienții noștri să poată beneficia de servicii la parametrii optimi", precizează Liliana Enache, purtătorul de cuvânt al RADET.

Casieriile vor funcționa însă după un program special. Astfel, astăzi nu se vor putea face plăți decât până la ora 16,00, iar sâmbătă, 31 decembrie, duminică, 1 ianuarie, și luni, 2 ianuarie, nu se vor putea face plăți deloc. Începând cu data de 3 ianuarie 2012, casieriile RADET Constanța își vor relua programul normal de lucru, între orele 08,00 și 16,00.

"Pentru informații suplimentare, clienții noștri pot suna la Dispeceratul RADET care funcționează non stop, la numărul de telefon 0241/616.792", mai explică reprezentantul regiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Social : Atenție se oprește apa!
Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Social : Mâine, program normal la Enel
Pagina a fost generata in 0.3469 secunde