Proiecție de gală la Constanța

242
Proiecție de gală la Constanța - moviesfilmmgn-1560235863.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are marea plăcere de a vă invita sâmbăta, 15 iunie ora 18:00, la proiecția de gală a celui mai recent film în regia lui Tudor Giurgiu la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin".


De la producătorii filmului "Moromeții 2", vine către publicul cinefil o nouă provocare: aceea de a înțelege mai bine ce se întâmplă cu un emigrant aflat la mii de kilometri depărtare de casă, de la dorința de a nu deranja, de a trece neobservat, până la frica de a te îmbolnăvi și a nu mai putea lucra, teama de eșec sau insucces. 


La baza scenariului semnat de Tudor Giurgiu și Marin Mălaicu-Hondrari stă cartea "Apropierea" (2010, Cartea Românească), dar și precedentele cărți ale autorului, "Cartea tuturor intențiilor" (2008) și "Zborul femeii pe deasupra bărbatului" (2004).
În rolul principal, iubitorii de teatru și film îl vor recunoaște pe Mihai Smarandache, unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Odeon din București, alături de partenera sa din film, Belén Cuesta, una dintre cel mai bine cotate actrițe spaniole din noua generație și Ariadna Gil, renumita și iubita actriță de origine spaniolă, care a jucat alături de Javier Bardem, Penelope Cruz, Viggo Mortensen și alți mari actori.


Biletele se vor pune în vânzare sâmbătă 15 iunie începând cu ora 11:00, la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", B-dul Ferdinand 56 (fostul Cinema Republica). 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9031 secunde