Protestatarii de la Techirghiol au declanșat procedurile legale pentru grevă

256
1
Protestatarii de la Techirghiol au declanșat procedurile legale pentru grevă - grevasanatoriulbalneartechirghio-1418142331.jpg

Articole de la același autor

Protestatarii au declanșat procedurile legale și vor să organizeze o grevă legală, prin care să ceară demisia managerului Alexandru Georgescu.
"Am înaintat scrisori către Inspectoratul de Muncă, Direcția de Sănătate Publică și spre Ministerul Sănătății, spre a informa autoritățile vizavi de conflictul de unitate. În cursul zilei de miercuri (astăzi, 10 decembrie), probabil, vom fi invitați la negocieri. În cazul în care nu ne vom înțelege vom declanșa greva de avertisment, apoi greva generală", a declarat, pentru "Cuget Liber", Tungeai Cadâr, liderul protestatarilor. 
Potrivit acestuia, angajații cer schimbarea comportamentului managerului și posibilitatea de a avea un dialog normal cu acesta. Reamintim că, în cursul zilei de luni, 8 decembrie, managerul Alexandru Georgescu a fost asediat de un grup de aproximativ 50 de angajați din departamentul administrativ, blocul alimentar și serviciul tehnic, care au cerut demisia lui. Oamenii spun că managerul are un comportament abuziv, că face protocoale foarte mari și că folosește baza de tratament după bunul plac.


Comentează știrea

Remus
10 decembrie 2014
numit politic

Georgescu cazare moca in sanatoriu 10% , masa moca 10% , tratament moca 10 % , stlicle de bautura goale in birou 10 % , firma de la Tulcea fara licitatie 10 % Desfacerea contractului de munca dl. Georgescu pentru abuz in serviciu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6173 secunde