Provocarea 4DX ajunge la City Park Mall

162
Provocarea 4DX ajunge la City Park Mall - cpmcover1920x1100-1561725927.jpg

Articole recomandate

Constanța, 27 iunie – Provocarea 4DX, cea mai intensă experiență garantată de Cinema City ajunge în acest weekend la City Park Mall. Timp de două zile, 29-30 iunie, Cinema City îi așteaptă pe toții fanii filmelor de acțiune să descopere atmosfera unei săli 4DX, în cadrul unei provocări pe scaunul mobil, în piațeta liftului panoramic de la nivelul -1.

Caravana a pornit de la Comic Con, unde, timp de 3 zile, peste 50.000 de oameni și-au testat puterea de a rezista caruselului de mișcări generate de provocarea 4DX.  Printre temerari s-a regăsit și celebrul Manu Bennett, actor cunoscut pentru rolurile din "Spartacus", "Arrow" sau seria "The Hobbit".

Și, asemenea actorilor celebri care au trecut pe la standul de la Comic Con, toți vizitatorii City Park Mall vor avea ocazia de a-și testa rezistența și reflexele. Este de ajuns să accepte provocarea 4DX, să țină bine de cutia de popcorn și se vor bucura, la final, de o surpriză pe loc.

De altfel, centrul comercial din Constanța este printre doar cele 5 locații din țară unde experiența autentică și completă a formatului 4DX este disponibilă. Acesta reprezintă îmbinarea perfectă dintre cele mai noi și mai spectaculoase premiere și sala de cinema, unde scaunele high-tech mobile, cu mișcări fluide și dinamice, și efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceața, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, te fac să trăiești orice film pe pielea ta.

Următoarele titluri de care vizitatorii City Park Mall se vor putea bucura în format 4DX sunt: Toy Story 4 3D dublat (din 28 iunie), Spider-Man: Far From Home 3D (din 5 iulie), Annabelle Comes Home (din 12 iulie), The Lion King 3D (din 19 iulie), Child’s Play (din 28 iunie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9353 secunde