Punct Enel la Mangalia

674
Punct Enel la Mangalia - 29bf563df66cd261788ed78a1f611958.jpg
Clienții din zona de sud a județului Constanța au la dispoziție, începând de luni, 15 noiembrie, un nou Punct Enel deschis în Mangalia. Acesta este cel de-al doilea Punct Enel deschis în județ după inaugurarea, în urmă cu două săptămâni, a celui din municipiul Constanța.
Într-un cadru plăcut, clienții vor putea obține informații privind cele mai potrivite servicii care li se pot pune la dispoziție, adaptate nevoilor și solicitărilor lor. Tot aici vor beneficia de un flux de procesare optim privind obținerea avizelor sau autorizațiilor de care au nevoie.
Punctul Enel din Mangalia dispune, la fel ca și cel din Constanța, de o structură și un design similare cu Punctele Enel din Italia, bazate pe un concept inovator al centrelor pentru relații cu clienții, care oferă o abordare modernă și o gamă variată de servicii într-un singur loc.
Clienții care vor trece pragul nou-lui Punct Enel vor beneficia de patru mari categorii de servicii: informații și consultanță, gestionarea contractelor, vânzare și pre-vânzare de energie electrică; gestionarea sesiză-rilor privind activitatea Enel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Noiembrie 2010
Stire din Social : Viața pe marginea prăpastiei
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Social : Orfan român, student la Oxford
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Social : 21.000 de constănțeni suferă de diabet
Pagina a fost generata in 1.9892 secunde