Punctele Enel, închise pe 1 și 6 mai

139
Astăzi și a doua zi de Paște, Punctele Enel din județul Constanța vor fi închise. Acestea vor fi însă disponibile pentru public joi și vineri, 2 și 3 mai, când se lucrează după programul obișnuit, de la ora 8,00 la ora 16,00. 

Clienții Enel Energie care doresc să-și achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalitățile alternative de plată. Astfel, se poate plăti numerar la punctele Paypoint sau Payzone, în benzinăriile OMV, prin Westaco, la automatele de încasare sau în rețeaua de atm-uri. Facturile pot fi plătite și pe internet, prin debit direct sau prin virament bancar. 

Pentru a afla informații despre consumul de energie, facturile și plățile efectuate, clienții Enel Energie și Enel Energie Muntenia pot apela gratuit InfoEnel, la telefon 0800.07.08.09, sau pot accesa pagina de web www.enel.ro, secțiunea My Enel. 

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică. Serviciul de Telecitire va fi funcțional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Aprilie 2013
Stire din Social : Zona Km 5, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.4969 secunde