RADET avertizează. Lipsa energiei electrice poate afecta chiar și proprietarii centralelor pe gaz

1281
3
RADET avertizează. Lipsa energiei electrice poate afecta chiar și proprietarii centralelor pe gaz - radet-1483709421.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) nu a înregistrat până la acest moment avarii pe rețele, constănțenii neavând probleme în apartamente. În perioada aceasta, susțin reprezentanții regiei, singurele probleme care i-a afectat sunt cele generate de dificultățile pe care le întâmpină rețelele de energie electrică, pentru că, în lipsa curentului electric nu se poate asigura funcționarea instalațiilor din punctele termice. 


"Trebuie menționat că în situația în care un punct termic este întrerupt și nu furnizează o perioadă de câteva ore căldură, nu se simte lipsa căldurii acut în locuințe, pentru că acesta intră într-o inerție termică. Canalele termice în care sunt montate conductele sistemului de termoficare nu sunt în pericol de a îngheța, pentru că aceste canale sunt îngropate în pământ, deci sunt adăpostite și deci izolate. Dacă perioada în care lipsa curentului electric devine critică, însă, va începe să apară disconfortul termin în locuințe", a declarat pentru "Cuget Liber", directorul RADET, Liviu Popa. 


Acesta a mai spus că vor fi afectați de lipsa curentului electric și deținătorii de centrale pe gaz, pentru că nici acestea nu pot funcționa în lipsa curentului electric. 


Comentează știrea

Liviu Popa
6 ianuarie 2017
Nu va debransati

Nu va mai debransati băi proștilor rămîneți la radet

Mine
6 ianuarie 2017
Radet

Ce dor imi era de grija tov popa...stai linistit nu o sa murim de frig...oamenii au vazut facturile la incalzire

alex
6 ianuarie 2017
.

Interesant articol,dar d-nul Popa nu sufera?,ca si el are centrala pe gaz,brusc li s-a facut mila de noi astia cu centrale.M-am plictisit de declaratiile lui.

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Social : RADET începe citirea contoarelor
Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Social : RADET începe citirea contoarelor
Pagina a fost generata in 0.5379 secunde