RADET distribuie borderourile cu beneficiarii de ajutor de încălzire

227
RADET distribuie borderourile  cu beneficiarii  de ajutor de încălzire - radet-1449593996.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine, timp de patru zile, reprezentanții asociațiilor de locatari sau proprietari pot ridica de la punctele termice de unde primesc factura fiscală lunară, procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii noiembrie 2015 și borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire.

Documentele pot fi ridicate joi, între orele 14,00 și 16,30, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 8,00 și 16,30, și luni, între orele 8,00 și 12,00.

Reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari au obligația să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanța, în intervalul orar 8,00 și 16,30.

Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale benefi-ciarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței aferent lunii noiembrie 2015 este luni, 14 decembrie, ora 12,00.

"Pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii noiembrie 2015 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor! Rugăm administratorii asociațiilor de proprietari ca, în condițiile în care au nelămuriri cu privire la borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire aferenți lunii noiembrie 2015, să se adreseze Centrului de Informare Cetățeni al Primăriei Constanța din strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27", precizează reprezentanții RADET. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5677 secunde