RADET începe probele la rece, la calorifere

271
RADET începe probele la rece, la calorifere - radetsursastirileprotv2-1601491858.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) informează consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare că începând cu data de 1 octombrie, ora 8.00 va demara lucrările specifice premergătoare începerii sezonului de furnizare a căldurii. Astfel, se va proceda la umplerea instalaţiilor proprii, acolo unde au fost golite pe timpul verii şi la efectuarea probelor de presiune la rece.

Pe această cale, consumatorii sunt rugaţi să îşi ia toate măsurile necesare pentru a preveni eventualele inundaţii accidentale care pot apărea odată cu umplerea instalaţiilor (să se asigure că robinetele montate la branşament sunt pe poziţia închis).

Pentru situaţii deosebite puteţi solicita sprijin din partea echipelor de intervenţii ale RADET, în program non-stop, la dispeceratul regiei - telefon 0241.616.792. În acelaşi timp, consumatorii care înregistrează restanţe la plata facturilor sunt aşteptaţi să îşi achite obligaţiile de plată pentru a se permite asigurarea continuităţii funcţionării serviciului public. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6648 secunde