Raed Arafat, despre poza în care nu purta mască: Poza nu este una recentă

219
Raed Arafat, despre poza în care nu purta mască: Poza nu este una recentă - raedarafatgovro-1617622864.jpg

Articole recomandate

Șeful DSU Raed Arafat explică, într-o postare pe Facebook, o imagine distribuită în mediul online în care apare fără mască de protecție la cumpărături. Arafat spune că poza este făcută cu mai bine de un an în urmă, când masca nu era obligatorie.


„Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poza cu mine la cumpărături, fără mască, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afara României. Țin să aduc la cunoștință celor care au văzut această poză în diferite postări, că poza nu este una recentă,  fiind de mai mult decât un an, când purtarea măștii nu era obligatorie.


Ca să fac și o glumă, între ziua în care a facut cineva poza respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aprox. 12 kg mai puțin!


Cei care încearcă din răsputeri să mă denigreze, cu siguranță vor continua să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au. Am încredere că marea parte a populației știe acest lucru deja!”, a scris șeful DSU, pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6903 secunde