Raed Arafat, după ce au ajuns vaccinurile în Romnia: Asistăm la un moment istoric

517
Raed Arafat, după ce au ajuns vaccinurile în Romnia: Asistăm la un moment istoric - raedarafat-1608899036.jpg
Secretarul de stat Raed Arafat a declarat vineri, la momentul intrării celor 10.000 de doze de vaccin anti-COVID în România, că este vorba despre un moment istoric, iar începând de astăzi „lucrăm pe două fronturi”, potrivit Digi24.


„Asistăm la un moment istoric, care arată că lumea a găsit o soluție și pe care începem să o aplicăm. Toate țările UE împreună au reușit să nu dezamăgească cetățenii UE”, a spus Raed Arafat, la Vama Nădlac 2.


„Așa cum aici a intrat un camion cu vaccin, așa a intrat în toate țările UE. A fost un efort imens, la care a participat inclusiv România”, a completat șeful DSU.


„Pentru noi este o speranță, este lumina de la capătul tunelului. Asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat, că uităm de măsurile care sunt obligatorii - distanțare, masca, spălat pe mâini - este abia un început. De azi vom lucra pe două fronturi: de limitare a răspândirii SARS-CoV-2 și de vaccinare”, a afirmat secretarul de stat.


„Începerea vaccinării nu înseamnă că problema s-a rezolvat, începerea vaccinării nu înseamnă că ne relaxăm, începerea vaccinării nu înseamnă că scoatem masca”, a completat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7207 secunde