RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Vineri, 31 Mai 2019
261
Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie, la nivelul RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, începând de vineri, până azi la ora 18.00. 


În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate. Toți abonații societății sunt asigurați că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor, sunt cele legate de lipsa energiei electrice.


În aceste condiții, toți abonații sunt rugați să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.


Pagina a fost generata in 0.2622 secunde