În urma avertizărilor meteo

Concurs RAJA a reactivat Comandamentul pentru Situații de Urgență

187

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, căderile de precipitații de pe teritoriul județului Constanța au fost monitorizate de Comandamentul pentru Situații de Urgență al Regiei Autonome Județene de Apă Constanța. Comandamentul a fost reactivat miercuri, 10 martie, la ora 10,00 și va rămâne activ astăzi, la ora 24,00, în urma avizărilor meteo.
Pentru buna funcționare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare, au fost constituite 116 echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare, atât pentru județul Constanța, cât și pentru Ialomița. Intervențiile echipelor de specialitate sunt coordonate prin intermediul celor 24 de centre de permanență, ale căror acțiuni acoperă toate zonele în care RAJA își desfășoară activitatea pe raza celor două județe.
Reprezentanții RAJA fac apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, ca, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/664.444.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7829 secunde