RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Marţi, 04 Februarie 2020
115
În urma atenționărilor meteorologice de intensificări ale vântului, când se vor semnala rafale ce vor depăși 60 - 70 km/h, și ninsori viscolite, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situații de Urgență, începând de mâine dimineață, de la ora 8.00, până joi după-amiază, la ora 16.00.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă.

"Echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924", precizează reprezentanții RAJA.

Pagina a fost generata in 0.2898 secunde