RAJA debranșează asociațiile cu datorii la apă

600
RAJA debranșează asociațiile cu datorii la apă - apapotabila-1326795033.jpg
Sute de locatari din Constanța, Năvodari și Cernavodă riscă să rămână fără apă potabilă din cauza datoriilor pe care le-au acumulat către regia de alimentare cu apă potabilă. Pentru perioada 17 - 20 ianuarie, 54 asociații de locatari ori proprietari din Constanța și Năvodari, dar și cinci blocuri din Cernavodă sunt avizate pentru debranșare din cauza datoriilor de peste 466.436 lei către S.C. RAJA S.A. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu
și-au achitat restanțele.
"Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonații rău-platnici este debranșarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, își achită cea mai mare parte a restanțelor. În aceste condiții, săptămânal sunt avizați sute de abonați cu restanțe, indiferent de statutul juridic al acestora", a explicat purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A, Irina Oprea.
În municipiul Constanța, cea mai mare datorie este de 4.446, 01 lei, aparținând unei asociații de proprietari de pe strada Nicolae Grindeanu. În Năvodari datoriile ajung și la 73.444 de lei. Cele cinci blocuri de Cernavodă au fost avizate pentru debranșare săptămâna aceasta pentru debite de peste 14.300 de lei, dar și pentru refuzul încheierii contractelor de furnizare apă potabilă și canalizare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Stire din Social : Se oprește apa la Medgidia
Marţi, 17 Ianuarie 2012
Stire din Social : Service auto prins la furat de apă
Pagina a fost generata in 0.5721 secunde