RAJA invită Asociația de Proprietari Albatros să încheie convențiile de facturare individuală

214
S.C. RAJA S.A. Constanța îi invită pe toți proprietarii din cadrul Asociației de Proprietari "Albatros", până la data de 31 august 2012, la sediul societății din localitatea Constanța, B-dul Mamaia, nr. 281, parter, la Biroul Convenții Individuale (vizavi de Hotel Turist), zilnic, între orele 8,00 - 16,00, în vederea încheierii convențiilor de facturare individuală. Proprietarii se vor prezenta cu copii după actele de identitate, copie după actul de pro-prietate, precum și cu o adeverință semnată de administratorul și președintele asociației din care să rezulte suma pe care fiecare proprietar o datorează către Asociația de proprietari Albatros reprezentând contravaloarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, dar și penalitățile aferente pentru neplata facturilor la termenele scadente, precum și perioada debitului.

Totodată, este invitat și președintele Asociației de Proprietari "Albatros", la sediul societății din localitatea Constanța, str. Răscoalei, nr. 5, la Serviciul Contracte, zilnic, între orele 8,00 - 16.00, pentru semnarea noului contract aprobat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Apă-Canal Constanța" prin Hotărârea nr. 5/09.12.2011 și pentru depunerea listei de întreținere pe luna iunie 2012 aferentă Asociației Albatros.

Convențiile de facturare individuală se pot încheia numai după semnarea noului contract între S.C. RAJA S.A. și Asociația de proprietari Albatros, iar facturile individuale se vor emite numai după ce toți proprietarii semnează convenția de facturare individuală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4245 secunde