RAJA. Mâine noapte, fără apa rece

206
1
RAJA. Mâine noapte, fără apa rece - aparobinetmoldova24info-1456138462.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la una din conductele principale de alimentare cu apă din orașul Cernavodă, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile mâine seară, de la ora 21,00, și până poimâine dimineață, la ora 6,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din Cernavodă, din cartierul Trust și cei de pe străzile Unirii, Nicolae Bălcescu, Nicolae Titulescu, Mircea cel Bătrân, Răsăritului, Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, Ovidiu, Miron Costin, Dacia, Saligny, Seimeni, Gheorghe Asachi, Ion Creangă, Nicolae Grigorescu, Cazărmii, Canalului, Portului și Octav Băncilă. În cartierul Columbia, se va furniza apă cu presiuni scăzute în acest interval.

Comentează știrea

constantean
22 februarie 2016
RAJA

Raja cta ne rupe cu facturile la plata apei potabile.e posibil ca cta (care e inconjurata de ape ..mare lacuri)sa plateasca cel mai mare pret pt mc de apa?domnilor de la raja pretul de10 mc este imens ..ar trebui sa fieundeva la 3,lei mc este o mare nedreptate pe care i vrem solutionata de viitorul primar+(fagadau) in sprijinul constantenilor..

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Februarie 2016
Stire din Social : Atenție, se oprește apa  în Cernavodă!
Pagina a fost generata in 0.7341 secunde