RAJA. Mâine se oprește apa în cartierul Tomis Nord din Constanța

250
RAJA. Mâine se oprește apa în cartierul Tomis Nord din Constanța - faraaparece-1545909540.jpg
Pentru realizarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția străzilor Cișmelei cu Dispensarului, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri - 28 decembrie 2018, în intervalul orar 09:30 – 16:00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Cpt. Dobrilă Eugeniu - Suceava - Aleea Lotus - Cișmelei - Dispensarului - Cpt. Dobrilă Eugeniu, cei de pe Aleea Hortensiei și Aleea Umbrei, precum și cei arondați punctelor termice 138, 139, 140, 145 și 146.


"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3176 secunde