RAJA. Nouă ore fără apă rece la Tuzla

65
RAJA. Nouă ore fără apă rece la Tuzla - apapotabila-1426076897.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei de alimentare cu apă nou reabilitată, S.C. RAJA S.A. oprește furnizarea apei, mâine, în intervalul orar 7,00 - 16,00, în localitatea Tuzla, fiind afectați consumatorii de pe străzile Pieței, Pasajului, Farului, Castelului, Crivățului și Brizei.

Lucrările fac parte din contractul de lucrări "Reabilitare și extindere rețea apă, extindere rețea canalizare și stație de pompare ape uzate nouă - localitatea Tuzla", în valoare de 9,09 milioane lei, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de 2,61 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată și extinsă pe o lungime de 5,7 km. Pe parte de canalizare, sistemele au 
fost reabilitate sau extinse pe o lungime de peste 7 km.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste opriri de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste opriri să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Martie 2015
Stire din Social : RAJA oprește apa rece la Tuzla
Pagina a fost generata in 1.1499 secunde