RAJA SA a redus programul de lucru cu publicul

309
RAJA SA a redus programul de lucru cu publicul - raja-1584134995.jpg

Articole de la același autor

Compania de apă RAJA SA a redus programul cu publicul. "Având în vedere contextul epidemiologic actual, revenim cu un apel către toți abonații societății, pe care îi rugăm insistent să evite deplasările la sediile  RAJA în perioada care urmează, atât pentru protecția proprie cât și a angajaților noștri, care dețin un rol esențial în asigurarea acestui serviciu vital pentru populație. În această situație, reamintim că societatea noastră a redus programul de lucru cu publicul", precizează reprezentanții RAJA. 
În continuare, consumatorii pot solicita informații sau adresa petiții și sesizări Biroului de relații cu clienții, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00, la numărul de telefon 0241/924, tastele 4/5/6 sau pe adresa de e-mail [email protected].
Pentru Birourile Contracte, Facturare, Avize și Juridic, de la nivelul întregii arii de operare, programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 12.00. 


"Casieriile RAJA au program normal de lucru, însă solicităm tuturor clienților să evite aglomerația și să mențină, pe cât posibil, distanța față de persoanele aflate în jur. Pentru orice alte informații, documente specifice, date de contact site-ul www.rajac.ro le stă la dispoziție tuturor clienților noștri. Cei care vor să transmită documente, înscrisuri sau acte specifice, o pot face pe adresele de e-mail ale centrelor zonale. Reamintim tuturor abonaților RAJA că una dintre principalele reguli de urmat pentru a se proteja de virusul COVID-19 este spălarea în mod repetat a mâinilor cu apă și săpun! De aceea, societatea noastră a luat toate măsurile pentru a asigura furnizarea apei în regim continuu și în condiții de siguranță", mai subliniază reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5657 secunde